- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Dragane, ovako više ne ide | Sputnjik sport

© Sputnik / Sputnjik SrbijaSputnjik sport tag
Sputnjik sport tag - Sputnik Srbija, 1920, 09.09.2024
Pratite nas
Fudbaleri Srbije uspeli su kojekakvim čudom da osvoje bod u meču bez golova protiv Španije na premijeri u A diviziji Lige nacija, da bi posle toga usledio rutinski poraz od Danske (2:0). To je ujedno bila centralna tema nove epizode emisije Sputnjik sport, u kojoj su razgovarali novinari Petar Milovanović i Emir Selmani. Emisiju pratite od 21 čas.
Otkazi Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića i Sergeja Milinković-Savića bili su jasan pokazatelj da Piksi više nema autoritet kao po dolasku na kormilo nacionalnog tima. Mečevi sa Španijom i Danskom jasan su pokazatelj da igrači koji ih prinudno menjaju nemaju u ovom momentu kvalitet da adekvatno odgovore na izazov(e).
O tome šta će se dalje dešavati i šta možemo očekivati u oktobru u novim utakmicama Srbije, koja će ugostiti Švajcarsku, a zatim gostovati prvaku Evrope Španiji, razgovarali su sportski novinari Petar Milovanović i Emir Selmani.
Jedno je sigurno, ovako više ne ide. Ili će Dragan Stojković uspeti da pronađe način da se Mitrović i ostali vrate ili će morati da povuče radikalan potez...
Sputnjik Sport, 9.9.2024.

O emisiji „Sputnjik sport“

„Sputnjik sport“ je emisija portala i radija Sputnjik koju uređuju i vode novinari redakcije Sputnjik sport – Spasoje Veselinović, Petar Milovanović, Tamara Ranković i Strahinja Klisarić. Emituje se svakog ponedeljka u 21.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala