Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Predsednik Privremenih opštinskih organa Kosovske Mitrovice saslušan u policiji

© Sputnik / Teodor AnastasijevićZgrada suda u Kosovskoj Mitrovici
Zgrada suda u Kosovskoj Mitrovici - Sputnik Srbija, 1920, 05.09.2024
Pratite nas
Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Ivan Zaporožac izjavio je nakon saslušanja u policijskoj stanici u Severnoj Mitrovici da je apsolutno siguran da je u pitanju politički proces protiv njega i njegovih kolega.
„Ponosan sam što sam časno obavljao i što obavljam posao predsednika Privremenog organa i apsolutno mislim da sam svoj posao pošteno radio“, rekao je Zaporožac.
On je istakao da ga okrivljuju za falsifikovanje dokumenata i da ništa drugo o tome ne može da kaže.
„Jednostavno, velike su tenzije, velike stvari su se desile unazad nekoliko dana. Jedino što mogu da poručim je da sam tu, da čitav srpski narod ovde na teritoriji Kosovske Mitrovice treba da bude tu, da bude miran i da verujemo da će sve ovo proći i da ćemo ostati i opstati na ovim prostorima“, rekao je Zaporožac, prenosi Kosovo onlajn.
Kako je danas na konferenciji za medije istakao član Predsedništva Srpske liste Igor Simić, poziv za saslušanje je dobio i on preko viber poruke, i ono je zakazano za 16 časova.
Juče je u policijskoj stanici u Severnoj Mitrovici saslušan i bivši predsednik opštine Severna Mitrovica Milan Radojević.
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala