- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srpska heroina: „Medalja za kraj karijere!“

© Sputnik / Lola ĐorđevićBorislava Perić Ranković
Borislava Perić Ranković - Sputnik Srbija, 1920, 05.09.2024
Pratite nas
Srpska parastonoteniserka Borislava Perić-Ranković posle plasmana u polufinale i osvajanja medalje na aktuelnom takmičenja izjavila je da se lepo oseća i da joj je ovo medalja sa kojom završava karijeru.
Borislava Perić-Ranković je u četvrtfinalu pobedila Britanku Megan Šeklton sa 3:2 u setovima (12:10, 9:11, 11:1, 10:12, 11:8).
„Trudila sam se da ostanem u fokusu i probam da pružim pravi otpor. Ja jesam bila favorit, ali su oni mlađi. Nisam se dala, i to je urodilo plodom“, rekla je Borislava Perić-Ranković za Radio Televiziju Srbije.
Za srpsku parastonoteniserku to je 32. velika medalja i poslednja u karijeri.
„Možda je i simbolično što sam je pobedila 3:2, jer mi je ovo 32. velika medalja u karijeri. Veoma se lepo osećam, medalja za kraj karijere. Daću sve od sebe i u polufinalu da prođem Kineskinju koja je bila bolja od Indijke sa kojom bih teže igrala“, rekla je srpska parastonoteniserka.
Polufinala su na programu 7. septembra od 10 časova. Ako pobedi u polufinalnom duelu, srpska parastonoteniserka će se boriti za zlato, dok joj u slučaju poraza oko vrata ostaje bronza.
Nebojša Đurić - Sputnik Srbija, 1920, 04.09.2024
SPORT
„Nismo se predavali!“ – otkriveni detalje borbe za srpsku medalju
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala