- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Barselona htela Stefana – ali će morati bez njega

© AP Photo / Jon SuperStefan Bajčetić
Stefan Bajčetić - Sputnik Srbija, 1920, 30.08.2024
Pratite nas
Stefan Bajčetić, mladi fudbaler srpskog porekla, karijeru će nastaviti u Salcburgu iako je bilo govora o tome da ga Liverpul pozjami Barseloni. Svestan je mladi vezista bio da mu minuti u katalonskom klubu nisu zagarantovani i na kraju je taj tranfer propao.
S obzirom na to da u prethodnom periodu Stefan Bajčetić nije dobijao željenu minutažu u Liverpulu bilo je vreme za promenu sredine, a u jednom trenutku kao opcija pojaavila se i Barselona.
Katalonski klub hteo je da plati 4.000.000 evra za pozajmicu od Liverpula, ali nisu bili u mogućnosti zbog finansijskog fer-pleja i loše ekonomske situacije.
Sa druge strane, dogovor sa Salcubrgom je već postojao, a mladi vezista srpskog porekla svestan je da bi tu mogao da dobije šansu da se istakne, zbog čeka je na kraju i doneo odluku da igra u tom timu.
„Barselonino interesovanje nas je iznenadilo jer smo već bili sve dogovorili sa Salcburgom. Znate i sami kakva je situacija u Barseloni, da imaju probleme sa registracijom novih igrača, tako da ne znamo ništa više od onoga što smo čuli. Naravno da kao i svaki otac želim najbolje za svog sina i da jednog dana igra za velike klubove poput Liverpula ili Barselone. Znam da moj sin ima mentalitet za to jer je sa 17 godina igrao kod Klopa“, rekao je Srđan Bajčetić, otac fudbalera, za španske medije.
Ponuda od strane Salcburga stigla je zbog Pepa Lajndersa, novog trenera, koji vrlo dobro poznaje Bajčetića jer je radio u liverpulu kao pomoćnik Jirgena Klopa.
Mladi vezista srpskog porekla u Liverpulu je još od juniorskih dana, a od 2022. godine i u prvom timu. Postigao je jedan pogodak.
Crvena zvezda - Jahorina - Sputnik Srbija, 1920, 29.08.2024
SPORT
Zvezda silovita na Palama, Partizan savladao Igokeu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala