- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Katastrofa TSC-a u Bačkoj Topoli

© AP PhotoTSC Makabi
TSC Makabi - Sputnik Srbija, 1920, 29.08.2024
Pratite nas
Fudbaleri TSC-a ubedljivo su poraženi od Makabija iz Tel Aviva rezultatom 5:1 (8:1) u revanš meču kvalifikacija za Ligu Evrope u Bačkoj Topoli. Srpski tim nastaviće da se takmiči u Ligi konferencija.
Pravu katastrofu doživeli su fudbaleri TSC-a koji su u prvom meču izgubili rezultatom 3:0 i bilo im je potrebno pravo čudo, a umesto toga desio se novi debakl.
Već u drugom minutu ekipa Žarka Lazetića, sadašnjeg trenera Makabija, a bivšeg TSC-a, uspela je da dođe do prednosti golom Henrija Adoa. Nisu fudbaleri domaćeg tima uspeli da se oporave od šoka, već u šestom minutu stigao je novi!
Ado je još jednom zatresao mrežu za ranih 2:0, ali čak ni to nije bio dovoljno jak alarm za buđenje. U 12. minutu TSC prima i treći gol, a strelac je bio Asante.
Tek posle više od 20 minuta srpski tim uspeo je da zapreti, ali bezuspešno pa je tako prvo poluvremen završeno rezultatom 3:0.
Iako je TSC konkretnije ušao u drugo poluvreme nisu dugo izdržali jer je Tugerman u 56. minutu sa oko 20 metara šutirao i savladao golmana domaćeg tima.
Imali su fudbaleri TSC-a u nastavku nekoliko napada, ali nijedan nije bio realizovan do kraja. Najbliži golu bio je Pantović koji je u 65. minutu pogodio prečku.
Taman kada se činilo da će meč ući u mirnu završnicu, Makabi je ponovo počeo da preti. Peti gol za ekipu iz Tel Aviva postigao je Šahar u 89. minutu. Bruku je makar za nijansu ublažio Mbongu koji je u 92. minutu postigao prvi i jedini gol u dvomeču za TSC.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 29.08.2024
SPORT
Novak saznao kada izlazi na teren
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala