- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novakove poslednje pripreme pred „poletanje“

© Sputnik / Lola ĐorđevićNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2024
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, odradio je poslednji trening pred početak US Opena na stadionu Artur Eš, a potom se srdačno pozdravio sa Špancem Karlosom Alkarasom.
U noći između ponedeljka i utorka Novak Đoković igra meč prvog kola protiv Radu Albota, a poslednje pripreme za taj duel odradio je sa Alehandrom Davidovičem Fokinom.
Trening Srbina i Španca pratilo je preko deset hiljada ljudi, a Novak je kao i uvek ispoštovao sve svoje navijače koji su tražili fotografiju ili autogram.
Tokom samog treninga srpski as nije bio zadovoljan, a najviše se žalio na bekhend, međutim kako je trening odmicao tako su Novaka udarci više slušali.
Odigrao je i nekoliko gemova sa Špancem, da bi na teren stigao i drugi Španac. Karlos Alkaras imao je trening posle Đokovića pa su se tako dvojica velikih rivala srdačno pozdravili kada su se sreli.
Novak je na trening došao sa specijalnom zlatnom torbom koja je dizajnirana nakon što je najveći svih vremena osvojio zlatnu medalju na nedavno završenom takmičenju.
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2024
SPORT
Osam golova u Zaječaru /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala