- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Arena spremna za teniski spektakl – poznati detalji za turnir u Beogradu

© Sputnik / Lola ĐorđevićRuka sa lopticama za tenis
Ruka sa lopticama za tenis - Sputnik Srbija, 1920, 24.08.2024
Pratite nas
Finale teniskog turnira 250 serije koji se u novemberu održava u Beogradu biće odigrano u Beogradskoj areni uprkos tome što je prethodno za taj dan bio zakazan koncert.
Na nedavno najavljenom turniru „Beograd Open“ očekuje se veliki broj teniskih zvezda, a dvojica najboljih tenisera koji stignu do finala za titulu će se boriti devetog novembra.
Taj meč biće odigran u Beogradskoj areni jer je pevačica Tanja Savić pristala da odloži koncert koji je bio zakazan za taj dan.
„Zbog nepredviđenih okolnosti i kasne odluke ATP-a, nismo imali prostora za manevar u pogledu termina našeg turnira. Iskreno smo zahvalni Tanji Savić na razumevanju i fleksibilnosti povodom promene datuma njenog koncerta. Cenimo njen profesionalizam i želimo joj puno uspeha u daljem radu, kao i nezaboravan nastup pred njenom vernom publikom“, istakao je Đorđe Đoković, direktor turnira.
Beograd Open održaće se od drugog do devetog novembra na tvrdoj podlozi, a licenca za turnir je dvogodišnja pa se teniske zvezde u srpskoj prestonici očekuju i naredne godine.
Na turniru 250 serije učestvuje 28 igrača u singlu. Trojica će dobiti specijalne pozivnice, dok će četvorica igrača do glavnog žreba stići preko kvalifikacija. U konkurenciji dubla takmiči se 16 parova.
Košarkaška lopta - Sputnik Srbija, 1920, 23.08.2024
SPORT
Srbija poražena na startu Evropskog prvenstva
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala