- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Partizan i Naneli: Kazna i oproštaj!

© Sputnik / Lola ĐorđevićDžejms Naneli
Džejms Naneli - Sputnik Srbija, 1920, 21.08.2024
Pratite nas
Džejmsu Naneliju ugovor sa košarkaškim klubom Partizan istekao je u junu, a predsednik crno-belih Ostoja Mijailović, otkrio je da je Naneli kažnjen zbog incidenta sa igračem Crvene zvezde na kraju prošle sezone.
Partizan je predstavio novi tim za narednu sezonu, ali se nije pominjala situacija oko Džejmsa Nanelija, a Partizan se tek u sredu u popodnevnim satima i zvanično oprostio od Amerikanca.
"Košarkaš koji je zbog svega pruženog na terenu postao jedan od ljubimaca navijača Partizana, više neće biti deo tima, ali ostaje neizostavni deo istorije kluba kao važan deo generacije osvajača sedme titule regionalnog šampiona. Džejms, želimo ti puno sreće i uspeha u nastavku karijere", navedeno je u klupskom saopštenju KK Partizan.
Podsetimo, na kraju sezone Naneli je ušao u sukob sa Stefanom Lazarevićem, košarkašem Crvene zvezde, a sada je otkriveno da je zbog toga kažnjen.
Janik Siner - Sputnik Srbija, 1920, 21.08.2024
SPORT
Ekspert traži suspenziju za „Grešnika“: „Meni ovo jako smrdi“
„Radi se o jako dobrom momku i koji je upisan u stranicama istorije Partizana. Ne smemo zaboraviti incident sa igračem Zvezde koji se desio na kraju prošle sezone. Željko Obradović je doneo odluku da ne igra, iako je bio najbolji igrač prethodnog meča. Ali zamislite da se incident odigrao na utakmici, pa da nas Evroliga diskvalifikuje. Ali uz ugovor igrači potpisuju i disciplinski pravilnik, koji mora da se poštuje. Naneli je kažnjen jer se potukao sa igračem Zvezde. Sada smo u vakum periodu, nismo se ni oprostili od njega“, objasnio je za „TV Prva“ Ostoja Mijailović.
Američki košarkaš i dalje nema novi klub, a bilo je navoda da bi mogao da pojača Virtus ili Olimpiju.
Crno-beli zadržali su samo Balšu Koprivicu, dok su tim pojačali Vanja Marinković, te Brendon Dejvis, Ife Lundberg, Karlik Džons, Frenk Nilikina, Dvejn Vašington, Mario Nakić, Mitar Bošnjaković, Aleksej Pokuševski, Sterling Braun, Isak Bonga, Arijan Lakić, Ajzea Majk, Aleksa Dimitrijević, Tajrik Džons.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 21.08.2024
SPORT
Dončić ispred Jokića u trci za MVP titulu?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala