- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Norvežani slavili protiv Zvezde – ali trener nije srećan: „Razočaran sam“

© Foto : Ustupljeno SputnjikuBodo Zvezda
Bodo Zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 21.08.2024
Pratite nas
Iako su fudbaleri Bodoa savladali Crvenu zvezdu u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona Ćetil Knutsen, trener norveškog kluba, posle meča rekao je da je razočaran jer je njegov tim primio gol posle prekida.
Poražena je Crvena zvezda od Bodoa rezultatom 2:1, ali svestan je Ćetil Knutsen da je ta prednost nadoknadiva i da njegov tim u Beogradu mora da pruži maksimum baš kao i crveno-beli.
Da Ognjen Mimović nije postigao jedini gol za Zvezdu situacija bi bila još komplikovanija za crveno-bele i zato je Knutsen razočaran što njegov tim posle prvog meča nema ubedljiviju prednost.
„Razočaran sam, jer smo mnogo govorili o prekidima. Analizirali smo njihov prekid i razočaran sam što smo primili gol na takav način. Imali smo odličan momenat u drugom poluvremenu, postigli dva brza gola i imali nekoliko šansi za treći. Igramo protiv ekipe koja ima dosta iskustva, nije lako. U poslednjih 15 minuta smo izgubili koncentraciju“, rekao je Knutsen.
Pohvalio je trener Bodoa igru Zvezde u završnici meča.
„Protivnik nas je pritisnuo. Imali smo jednog ekstra igrača vrlo blizu. Mnogo više su oni napadali po krilima, čak su se i napadači izvlačili na krila. I mi smo mnogo gubili lopte“, istakao je Knutsen.
Upitan je i o tome šta očekuje od revanša koji se igra u sredu od 21 čas na stadionu „Rajko Mitić“.
„Čuli smo mnogo dobrih stvari o atmosferi na stadionu, ali ovo je sve otvoreno. Nadam se da ćemo mnogo toga naučiti iz ove utakmice i mislim da smo spremni za dobru borbu naredne nedelje“, zaključio je Knutsen.
Janik Siner - Sputnik Srbija, 1920, 21.08.2024
SPORT
Đokovićeva organizacija reagovala zbog Sinera: „Procesi moraju da budu jednaki za sve“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala