- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Skandal u finalu: Kontroverzni teniser sa tribina provocirao igrača

© Sputnik / Lola ĐorđevićRuka sa lopticama za tenis
Ruka sa lopticama za tenis - Sputnik Srbija, 1920, 21.08.2024
Pratite nas
Bernad Tomić, australijski teniser hrvatskog porekla, izbačen je tokom finala turnira u Santo Domingu jer je sa tribina provocirao Andresa Andradea koji je igrao protiv Damira Džumhura, tenisera iz Bosne i Hercegovine.
Nesvakidašnja situacija dogodila se tokom finala čelendžera u Santo Domingu. Damir Džumhur osvojio je titulu pobedom nad Andresom Andradeom rezultatom 6:4, 6:4, ali glavni akter meča sedeo je na tribinama.
Bernad Tomić pomno je pratio meč i sve vreme se šetao kako bi prelazio na stranu sa koje je Andrade. Cilj mu je bio da ga dekocentriše i provocira, a Ekvadorac je tražio da ga izbace sa meča.
Australijski teniser nije želeo da prestane i na kraju su supervizor i obezbeđenje morali da reaguju i udalje ga sa tribina.
Sukob je počeo još ranije kada su se Andrade i Tomić sastali u četvrtfinalu, a australijski teniser odbio je da se pozdravi sa protivnikom kada je izgubio taj meč.
Da haos na meču bude veći u publici je bilo navijača koji su provocirali Džumhura pa će tako finale ostati upamćeno po velikom skandalu.
Srbija i Rusija - Sputnik Srbija, 1920, 19.08.2024
SPORT
Bizarna pobuna Ukrajinaca: Ne žele sudiju koji je sudio Srbiji i Rusiji
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala