- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Neko je ljut...“ /video/

© AP Photo / Ryan SunKarlos Alkaras
Karlos Alkaras - Sputnik Srbija, 1920, 17.08.2024
Pratite nas
Karlos Alkaras, španski teniser, neuobičajeno je bio nervozan tokom meča sa Gaelom Monfisom i to toliko da je iz sve snage lomio reket. Treći teniser sveta na kraju je izgubio, a dan posle meča i dalje je glavna tema zbog ponašanja na terenu.
Nije Karlos Alkaras navikao svoje navijače na neprijatnosti, ali u meču protiv Gaela Monfisa mnogo toga nije ličilo na njega, od same igre pa do nervoznog ponašanja.
Španac je osvojio prvi set, ali potom je od drugog meč prekidan i to mu nikako nije odgovaralo. Posle dva sata igre koja je bila daleko od njegove najbolje Alkaras je uništio reket i prikazao do sada neviđenu stranu.
Neko je ljut...“, bio je komentar Borisa Bekera ispod snimka na kom se vidi šta radi Alkaras. Zaista, Karlos jeste bio ljut jer je kako kaže odigrao najgori meč u karijeri.
„Mislim da je to bio najgori meč koji sam odigrao u karijeri. Nisam mogao da igram iskreno. Osećao sam se kao da je to drugi sport”, rekao je poraženi Alkaras.
Komentari na društvenim mrežama mahom se svode na to da ovakvo Karlosovo izdanje nije viđeno, ali istina je da je na istom mestu prošle godine takođe imao slične reakcije posle kojih je sam sebe povredio.
Ovu situaciju prokomentarisao je i Korentan Mute, francuski teniser.
„Kada ja to uradim, onda imam mentalne probleme“, napisao je Mute.
Lomnjenje reketa nije neuobičajeno za tenisere, međutim navijače Novaka Đokovića je posle ovakvog ponašanja Alkarasa iznerviralo to što se španskom teniseru sve prašta, a srpskom asu ništa nije.
Dok je Novak u ovim situacijama redovno ispadao loši dobijao zvižduke, Karlosu je samo loš dan.
Taj loš dan Karlosu zapravo traje već neko vreme. Mladi Španac osvojio je Vimbldon, ali onda je u finalu nedavno završenog takmičenja poražen od Novaka Đokovića što mu je očigledno teško palo pa tako nije u najboljem stanju došao u Sinsinati gde ga je srpski as prošle godine zaustavio u finalu.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 17.08.2024
SPORT
Brejdi predvideo: „Biće to epsko zlato za Srbiju“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala