- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Dvoboj partizanovaca u Rusiji pripao Nikoliću – Stanković nasamario Samaru

© Sputnik / Alexander Vilf / Uđi u bazu fotografijaMarko Nikolić
Marko Nikolić - Sputnik Srbija, 1920, 14.08.2024
Pratite nas
CSKA iz Moskve pobedio je Pari Nižnji Novgorod u drugom kolu grupne faze ruskog kupa rezultatom 2:1, posle boljeg izvođenja penala. U regularnom toku bilo je 1:1, a kako nema produžetaka, odmah se pristupilo izvođenju jedanaesteraca.
Dvaput za manje od 20 dana sastali su se CSKA iz Moskve i Pari Nižnji Novgorod. Prvo u Premijer ligi Rusije, a zatim i u Kupu Rusije u grupnoj fazi, i oba puta slavili su favorizovani „armejci“.
I dok je u prvenstvu klub iz prestonice najveće prasovlavne zemlje upisao rutinsku pobedu na gostovanju rezultatom 3:0, sada je tim koji s klupe vodi Saša Ilić poveo preko Ze Turba u 32. minutu.
Izjednačio je Divejev u 60. minutu, da bi to bio i konačan rezultat. Usledili su penali, posle kojih je CSKA slavio 4:2, a jedan od strelaca s bele tačke za Pari Nižnji Novgorod bio je Ognjen Ožegović.
S druge strane, kako je još jedan bivši fudbaler Partizana Saša Zdjelar zamenjen u 61. minutu kada ga je povukao iz igre Marko Nikolić, tako on nije bio u mogućnosti da šutira penal.
Po završetku tog susreta, počeo je meč Samara - Spartak Moskva, a gosti koje s klupe vodi Dejan Stanković i za koje nije igrao srpski reprezentativac Srđan Babić, slavio je rezultatom 3:0.
Strelci za Stankovićev tim bili su Martins Pereira, Medina i Zorin u 93. minutu.
Dinamo Moskva je u istom terminu igrao sa Dinamom Mahačkala i slavio je posle preokreta rezultatom 2:1 (0:1).
Ivan Perišić postiže pobedonosni gol za Hrvatsku u meču trećeg kola grupe D protiv Islanda - Sputnik Srbija, 1920, 14.08.2024
SPORT
Splićani „brišu“ Perišića! /foto, video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala