- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Ilić ne sumnja u svoju sudbinu u Rusiji: „U fudbalu ste uvek pod pritiskom“

© Sputnik / Grigoriy Sokolov / Uđi u bazu fotografijaSaša Ilić
Saša Ilić - Sputnik Srbija, 1920, 13.08.2024
Pratite nas
Saša Ilić, legendarni srpski fudbaler I aktuelni trener ruske ekipe Pari NN, kaže da ne strahuje od smene.
Njegova ekipa je na startu nove sezone Premijer lige Rusije upisala dva poraza, ali potom I dve pobede I trenutno zauzima šesto mesto tabele.
"U fudbalu ste uvek pod pritiskom, imam ugovor sa klubom do kraja ove sezone. Sada radim i ne znam šta će se desiti u narednih nekoliko nedelja. Važni su mi danas i sutra. Sada nas čeka period važnih utakmica i verujem da će moji igrači pokazati sve od sebe. Ne razmišljam o pritiscima, jer je to deo mog posla", rekao je Ilić.
Ilićev tim do kraja avgusta očekuje čak pet utakmica. Tri u prvenstvu protiv Krasnodara, Krila Sovjetov i Zenita, kao i dve u Kupu Rusije, protiv CSKA i Krasnodara. Tri naredne utakmice biće odigrane na gostujućem terenu, pa će svaki bod biti dragocen.
U prethodna dva prvenstvena meča klub iz Nižnjeg Novgoroda je minimalnim rezultatom savladao Himki i Dinamo iz Mahačkale.
"Ove dve pobede su za nas posebne. Rezultati su mnogo bolji nego ranije. Vredno radimo da bismo postigli pozitivne rezultate, videćemo šta nas čeka u budućnosti", dodao je Ilić.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala