Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Gradski odbor SNS: Razbijene prostorije stranke u Novom Sadu

© Sputnik / Lola ĐorđevićZastava SNS
Zastava SNS  - Sputnik Srbija, 1920, 10.08.2024
Pratite nas
Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu saopštio je danas da su nepoznati počinioci razbijali prostorije te stranke u Bulevaru oslobođenja u tom gradu.
U saopštenju se navodi da je indikativno to što su prostorije razlupane, kako se kaže, noć uoči održavanja nasilnih protesta u Beogradu, koji su, kako se navodi, organizovani s ciljem rušenja državnog poretka i u cilju izazivanja državnog udara i rušenja, pa čak i likvidacija predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.
Novosadski naprednjaci tvrde da je iste prostorije već uništavao sin poslanika Narodnog pokreta Srbije Borislava Novakovića, kao i da su bili na meti napada Radomira Lazovića i Dobrice Veselinovića koje su nazvali lažnim ekolozima.
U saopštenju se ocenjuje da je nasilje jedina politika onih koji nemaju program.
„Ovako izgleda Đilasova demokratija. Razbijački. Razbojnički. Vandalski. To je jedino što imaju i mogu da ponude biračima. Pošto se stvarne demokratije i narodnog izjašnjavanja plaše i od njega beže kao đavo od krsta, jedino što im preostaje jeste da šire mržnju i nasilje“, kaže se u saopštenju, preneo je Tanjug.
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala