Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

„Vučić nije Janukovič“: Vulin o informacijama o pripremi državnog udara

© Sputnik / Lola ĐorđevićAleksandar Vulin
Aleksandar Vulin  - Sputnik Srbija, 1920, 09.08.2024
Pratite nas
Vučić nije Janukovič i od njega tražim da se bori i ne popušta, saopštio je potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin komentarišući informacije o pripremi državnog udara i nasilne smene vlasti.
"Nakon hapšenja organizovanih bandi u Subotici, upozorenja ruskih specijalnih službi i ponovljenih poziva NATO opozicije da se nasiljem promeni vlast, hoću da upozorim predsednika Aleksandra Vučića da prestane da potcenjuje pretnje i njemu i Srbiji i da ni po koju cenu ne ponovi grešku predsednika Miloševića i dopusti da stranci i domaći ološ silom preuzmu vlast. Predsednik Aleksandar Vučić nije Janukovič i od njega tražim da se bori i ne popušta, Srbija i istorija mu ne bi oprostile ako se u Srbiji desi Majdan ili 5. oktobar i ponovi okupacija Srbije", poručio Vulin reagujući, akako je saopšteno, na pripremu državnog udara koji NATO opozicija planira da izvrši u Beogradu.
Prednika srbije Aleksandar Vučić potvrdio je ranije danas saznanja Sputnjika da više zapadnih obaveštajnih agencija aktivno podržava pripremu masovnih nereda i pokušaj državnog prevrata u Srbiji
"Dobili smo zvanične informacije iz Ruske Federacije, zvaničnim kanalima prenete i bavimo se time", rekao je predsednik.
Zgrada Vlade Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 09.08.2024
SRBIJA
Saznajemo: Zapadne službe pripremaju masovne nerede u Srbiji
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala