- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Odlazi još jedan kapiten – Tina odigrala poslednji meč za Srbiju

© AP Photo / Mark BakerTina Krajišnik
Tina Krajišnik - Sputnik Srbija, 1920, 07.08.2024
Pratite nas
Tina Krajišnik, srpska košarkašica, rekla je posle poraza u četvrtfinalu aktuelnog takmičenja, da je odigrala poslednju utakmicu u dresu Srbije.
Košarkašice Srbije neće se boriti za medalju jer su ubedljivo poražene od Australije rezultatom 85:67, a suze nisu viđene samo zbog tog poraza već i zbog toga što reprezentaciju napušta kapiten Tina Krajišnik.
„Ovo je bila moja poslednja utakmica, suze su jer nema borbe za medalju. Na kraju mi je došla misao da nemam tu šansu i to je to“, rekla je Tina.
Uverena je srpska košarkašica da će mlade saigračice u budućnosti osvajati medalje.
„Pomešane su emocije jer nismo uspele ono što smo htele. Nije bio naš dan, pretrčale su nas i to je bio najveći problem. Koristile su naše greške u napadu, igrale kontre, a naša odbrana nije funkcionisala. Ne treba zanemariti to što smo uradili ove devojke su dobre i u narednim godinama će osvajati medalje“, poručila je Tina Krajišnik.
Sa reprezentacijom Srbije osvojila je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2021. godine, a godinu dana kasnije proglašena je za najbolju srpsku košarkašicu te sezone.
Strahinja Pavlović - Sputnik Srbija, 1920, 07.08.2024
SPORT
Pavlović pričao Italijanima o Vidiću: „Inspiracija“!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala