- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Šta se desi, kad se golman pravi pametan? /video/

© AP Photo / Eric ThayerAndre Onana
Andre Onana - Sputnik Srbija, 1920, 06.08.2024
Pratite nas
U poslednje vreme sve češće se može videti kako vrhunski golmani „igraju igrice“ sa izvođačima penala, ali na kraju ispadnu smešni... Takav je svojevremeno bio slučaj sa Edersonom iz Mančester sitija i nedavno sa Onanom iz Junajteda...
Upravo je poslednjepomenuti Andre Onana, skupo plaćeno pojačanje „crvenih đavola“, koji do sada apsolutno nije opravdao uloženi novac, u dva navrata kapitulirao pred igračima Arsenala u prijateljskom meču, tokom penal-lutrije.
Kontroverzni Kamerunac koji je prerano završio reprezentativnu karijeru, jer se sukobio sa selektorom Rigobertom Songom i to pred meč sa Srbijom na Mundijalu u Kataru 2023. godine, čak dvaput je signalizirao igračima Arsenala gde da mu šutiraju, i oba puta je promašio stranu.
Prvo je pokušao da utiče na Portugalca Fabija Vijeru, koji nije naseo. Onana je poput saobraćajca pokazivao da mu Portugalac šutira u njegovu levu stranu, a Vijera je poslao loptu u desnu i rutinski pogodio.
Usledila je nova tura mentalnog nadmudrivanja sa brazilskim štoperom Gabrijelom, i ponovo identičan scenario. Pokazao mu je stranu, bacio se u nju, a lopta završila u suprotnom uglu.
Izgleda da je Andre Onana to video od kolege iz redova gradskog rivala – Mančester sitija, Brazilca Edersona, koji je isto protiv Arsenala izvodio svojevrsne kerefeke na gol liniji, a Saka ga „poslao po burek“.
Opšti je zaključak šta se desi kad se golman pravi pametan...
Stadion Partizana u sumrak - Sputnik Srbija, 1920, 06.08.2024
SPORT
Javni servis neće prenositi Partizan?!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala