- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Vojvodina nije uspela da ukroti Kopljanike

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbalska lopta
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 01.08.2024
Pratite nas
Fudbaleri Vojvodine eliminisani su od Ajaksa u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Srpski tim je u revanš utakmici izgubio od Holanđana sa 3:1, pa je četvorostruki prvak Evrope posle pobede u prvom meču od 1:0, ukupnim rezultatom 4:1 prošao u narednu rundu.
Fudbaleri Vojvodine posle eliminacije od Ajaksa spustiće se iz kvalifikacija za Ligu Evrope u borbu za Ligu konferencije, ali treće kolo. Tamo ih čeka Maribor.
Odigrali su momci iz Novog Sada i preko svojih mogućnosti.
Do prednosti su prvi stigli gosti. Igrao se 52. minut kada je Šutalo pogodio mrežu. Iskoristio je Hrvat lošu reakciju u odbrani Vojvodine. No, domaći su uzvratili posle samo sedam minuta. Ponovo je Josip Šutalo bio u centru pažnje, ali ovoga puta je pogodio svoju mrežu posle ubacivanja Uroša Nikolića.
Krenuli su Novosađani na sve ili ništa i to je Ajaks znao da kazni. Hato je pet minuta pre kraja lepim udarcem sa ivice kaznenog prostora prevario Carevića i rešio dileme o putniku u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Do kraja meča smo videli još jedan gol u mreži Vojvodine.
Traore je bio egzekutor.
Svetsko prvenstvo u boksu - Sputnik Srbija, 1920, 01.08.2024
SPORT
Istorijska bruka na Igrama u Parizu – Italijanka u suzama predala borbu muškarcu: „Nije pravedno“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala