- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Medvedev eliminisan – Alkaras prejak za Safijulina

© AP Photo / Jean-Francois BadiasDanil Medvedev
Danil Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 31.07.2024
Pratite nas
Danil Medvedev, ruski teniser, eliminisan je u osmini finala aktuelnog turnira od Kanađanina Feliksa Ože Alijasima rezultatom 6:3, 7:6. Poraz je pretrepeo i Roman Safijulin od Karlosa Alkarasa, španskog tenisera, rezultatom 6:4, 6:2.
Ne voli Danil Medvedev mnogo šljaku, protivnici to vrlo dobro znaju i trude se da iskoriste. Ovoga puta to je učinio Feliks Ože Alijasim.
Ruski teniser u prvom setu nije imao nijednu brejk loptu, a protivnik je jednu propustio dok je drugu iskoristio i tako prelomio taj set.
U drugom se vodila daleko veća bitka. Medvedev je spasao dve brejk lopte, ali ponovo nije imao priliku da ugrozi servis Kanađanina. To je dovelo do taj-brejka u kom je Feliks bio bolji.
Kanadski teniser u četvrtfinalu će igrati protiv pobednika meča Rud-Serundolo.
Iako je loše ušao u meč i rano dopustio dva brejka, Roman Safijulin uspeo je da jednom oduzme servis gem Alkarasu i malo pobošlja igru u odnosu na prva tri gema.
Međutim, to je bilo sve što je uspeo da prikaže Roman koji je uglavnom morao da se brani od furioznih forhenda mladog Španca.
U drugom setu još je ubedljiviji bio Alkaras što je Rusu pravilo još veće probleme. Ponovo je rano dopustio brejk, dok sa druge strane ovoga puta nije imao nijednu priliku da se vrati.
U četvrtfinalu španski teniser igraće protiv Amerikanca Tomija Pola.
Natalija Šadrina - Sputnik Srbija, 1920, 31.07.2024
SPORT
Novi skandal na štetu Srbije: „Ne mogu da shvatim!“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala