- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Jokićev brat ponovo u problemima /video/

© Foto : Skrinšot / Jutjub / NBA EuropeStrahinja i Nemanja Jokić
Strahinja i Nemanja Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 25.07.2024
Pratite nas
Strahinja Jokić, brat srpskog košarkaša Nikole Jokića, uhapšen je i optužen zbog udaranja čoveka u lice na utakmici plej-ofa između Denvera i Lejkersa.
Njega su uhvatile kamere u trenutku kada je udario pesnicom čoveka, optužen je za napad trećeg stepena, prekršaj, i pojavio se u Okružnom sudu u Denveru u utorak, prema zapisima do kojih je došao Denver Post.
Tokom meča je prvo došlo do verbalnog sukoba navijača sa Strahinjom i Nemanjom, Nikolinom braćom, pre nego što je Strahinja fizički nasrnuo na navijača.
Kada je razgovarao sa policajcima nekoliko dana posle incidenta, napadnuti čovek je navodno imao posekotine i modrice ispod levog oka. Tvrdio je da ni na koji način nije izazvao Jokiće i da je zaradio i potres mozga.
U prvom trenutku nije hteo da podigne optužnicu „zbog straha za bezbednost svoje porodice“, ali je u maju promenio mišljenje i odlučio da tuži Jokića.
Strahinja je u svoju odbranu rekao da je „branio starijeg čoveka, koga dugo zna od napada čoveka koga je udario“. Novo ročište je zakazano za 21. avgust
Jokić stariji je već imao problema sa zakonom u Americi, jer je 2019. godine optužen da je udario ženu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala