- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Na Balkan stiže Amerikanac prekaljen na kijevskom Majdanu | Od četvrtka do četvrtka

© Sputnik / Lola Đorđevićilustracija
ilustracija - Sputnik Srbija, 1920, 25.07.2024
Pratite nas
Burno je u Skupštini Srbije gde je u toku rasprava o 60 zakonskih predloga među kojima je i Deklaracija o zajedničkoj budućnosti srpskog naroda. Priština je besna zbog odluke Evropske unije da ukine vize Srbima sa Kosova koju smatra nepravednom.
Evropska komisija umesto čestitke šalje upozorenje rekonstruisanoj Vladi Crne Gore u koju su prvi put ušli predstavnici srpskih stranaka. Oko Srbije se dotle i dalje pletu špijunske igre o čemu svedoči hapšenje trojice inženjera u Krušiku koji su odavali vojne tajne stranim akterima.
Umesto Gabrijela Eskobara balkanski pravac u Stejt departmentu preuzeo je Aleksandar Kasanof, kadar prekaljen na kijevskom Majdanu.
Na sve to ključa američki kotao gde je u demokratskom taboru štafetu predsedničke trke od Džozefa Bajdena preuzela Kamala Haris. Vrelo je i u Kijevu čiji je režim preko noći napravio totalni zaokret i sad bi da pregovara s Rusijom.
Ove i druge aktuelne teme iz protekle sedmice u emisiji „Od četvrtka do četvrtka“ komentariše politički konsultant Vladimir Dobrosavljević.
Na Balkan stiže Amerikanac prekaljen na kijevskom Majdanu | Od četvrtka do četvrtka

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 20.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala