- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Koja to pojačanja Partizan „krije“?

© Sputnik / Lola ĐorđevićTrener košarkaša Partizana Željko Obradović
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović - Sputnik Srbija, 1920, 24.07.2024
Pratite nas
Košarkaški klub Partizan ovog leta pravi potpuno renoviranje, iz tima će otići verovatno svi osim Balše Koprivice, a novih pojačanja - nema. Barem zvanično.
Stav kluba je da ne objavljuje pojačanja sve do početka priprema, te da crno-beli žele da to urade sa stilom i na drugačiji način.
Do sada je praksa bila da klub ozvaničava jedno po jedno pojačanje, Partizan je to i krenuo da radi sa Ifeom Lundbergom, Vanjom Marinkovićem i Frenkom Nilikinom, a onda - stao.
Posle njih - tajac.
Mnogo je spekulacija oko toga ko će nositi dres Partizana sledeće sezone, a za sada se kao najrealniji kandidati, pored ove trojice sigurnih, navode: Karlik Džons (plejmejker), Arijan Lakić (plejmejker/bek), Sterling Braun (bek), Ajzea Majk (krilo), Isak Bonga (krilo), Mario Nakić (krilo), Tajrik Džons (centar) i Brendon Dejvis (centar).
Kao što rekosmo, brojne su spekulacije kada je Partizan u pitanju, poslednje ime koje se povezivalo sa crno-belima je Čima Moneke, ali se košarkaš Baskonije sam javio i demantovao glasine porukom da ostaje u svom klubu i da se raduje saradnji sa Pablom Lasom.
Takođe, navijači Partizana će morati da sačekaju situaciju oko Karlika Džonsa, odnosno da li će ovaj plejmejker dobiti ponudu iz NBA.
Spekulacija će još biti, jer Partizan i sa ovim igračima nije zatvorio tim za narednu sezonu, a dokle god pojačanja ne budu ozvaničena dešavaće se različite informacije, poluinformacije i dezinformacije.
Pariz, Francuska - Sputnik Srbija, 1920, 24.07.2024
SPORT
Novi skandal u Parizu – sportistima dali male krevete /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala