- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Jokić je tu – glavom i bradom i najbolji je na svetu | Sputnjik sport

© AP Photo / David ZalubowskiNikola Jokić
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 22.07.2024
Pratite nas
Tema nove epizode emisije Sputnjik sport koja se emituje ponedeljkom u 21 čas, bile su poslednje pripreme i provere košarkaške reprezentacije Srbije pred najveću sportsku smotru na svetu.
Novinari Sputnjik sporta Strahinja Klisarić i Petar Milovanović razgovarali su o dominaciji Nikole Jokića na parketu i tome, šta je ono što ga čini najboljim na svetu.
Ono što prvo „ bode“ oči, jeste da je on tu i glavom i bradom! Došao je, kao što je i pričao, da želi da bude maksimalno fokusiran i da želi „celog sebe“ da da Srbiji i da je povede ka uspehu.
Tema nove epizode emisije bio je i početak Superlige Srbije u kojoj su Crvena zvezda i Partizan, kao i Vojvodina i TSC iz Bačke Topole upisali pobede.

O emisiji „Sputnjik sport“

„Sputnjik sport“ je emisija portala i radija Sputnjik koju uređuju i vode novinari redakcije Sputnjik sport – Spasoje Veselinović, Petar Milovanović, Tamara Ranković i Strahinja Klisarić. Emituje se svakog ponedeljka u 21.00.
Jokić je tu – glavom i bradom i najbolji je na svetu | Sputnjik sport
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala