Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Takozvana kosovska policija uhapsila osumnjičenog da je pomagao Hajziriju u bekstvu iz zatvora

© Sputnik / Teodor AnastasijevićPripadnici specijalnih jedinica tzv. kosovske policije izvršili su pretrese na dve lokacije u Kosovskoj Mitrovici
Pripadnici specijalnih jedinica tzv. kosovske policije izvršili su pretrese na dve lokacije u Kosovskoj Mitrovici - Sputnik Srbija, 1920, 21.07.2024
Pratite nas
Takozvana kosovska policija uhapsila je muškarca osumnjičenog da je pomogao Fatonu Hajriziju u bekstvu iz zatvora u Smrekonici pre dve nedelje i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.
Iz tzv. kosovske policije za portal Reporteri je potvrđeno da je na razgovor pozvan muškarac koji se sumnjiči da je pomagao Hajriziju nakon bekstva iz Kazneno-popravnog centra u Smrekonici.
Faton Hajrizi je 6. jula pobegao iz Kazneno-popravnog zavoda u Smrekonici i to je bilo njegovo deveto bekstvo iz zatvora.
Pripadnici MUP Srbije likvidirali su Hajrizija u petak u blizini Loznice, nakon što je u sredu veče ubio pripadnika granične policije Nikolu Krsmanovića, a ranio policajca Vjekoslava Ilića.
Hajziri je u petak, kada ga je policija pronašla posle dvodnevne potrage, pucao na pripadnike policije, nakon čega je likvidiran.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala