Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vučić: Likvidirani Albanac bio pod uticajem različitih agencija

© Tanjug / MARKO DJOKOVICAleksandar Vučić
Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2024
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je Faton Hajrizi, ubica srpskog policajca Nikole Krsmanovića, bio podložan uticaju različitih agencija.
„On je najverovatnije likvidirao i ruskog vojnika, pripadnika Kfora, veoma je to sve čudno“, rekao je predsednik gostujući na TV Prva.
Kaže da ima još jedno lice srpske nacionalnosti iz jedne druge države u regionu koje je pomagalo.
"I sve je vrlo čudno, kao i nemačka boravišna dozvola koja je lažna, koja je trebalo da nas navede na pomisao da on ide u Nemačku, ali uopšte nije bio plan da ide u Nemačku. I mnogo stvari je tu pod znakom pitanja, ali nadležni organi neka se time bave", rekao je Vučić.
Rekao je da je to užasna tragedija i da su naši organi radili svoj posao, kao i da je BIA na osnovu obaveštenja gradonačelnika Loznice o kretanju lica osumnjičenog za terorizam i za ubistvo policajca, reagovala i da je SAJ reagovao u skladu sa zakonom i ovlašćenjima koje imaju.
"I to je to. Ono što je važno, to je da će istraga tek pokazati sve motive. Ima mnogo čudnih stvari u celoj priči, ali ja za razliku od nekih drugih u regionu ne trčim pred rudu i ne donosim zaključke na osnovu priča i teorija zavere, a mnogo ih ima u ovom slučaju. Nije fer i besmisleno je nekog drugog i nekog više okrivljavati bez dovoljno pokazatelja i stvarnih materijalnih dokaza", rekao je Vučić.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala