- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Limitirana serija u SAD: Patike sa viralnom fotografijom Trampa nakon atentata – 300 dolara /foto/

© AP Photo / Evan VucciDonald Tramp
Donald Tramp - Sputnik Srbija, 1920, 17.07.2024
Pratite nas
Kompanija republikanskog kandidata za predsednika SAD Donalda Trampa pokrenula je prodaju patika sa njegovom viralnom fotografijom nastalom odmah nakon atentata na njega, koji se dogodio u subotu, piše list „Ju-Es-Ej tudej“.
„Sajt, kojim upravlja kompanija Donalda Trampa, prodaje patike sa Trampovom fotografijom nastalom tokom atentata u subotu u Pensilvaniji“, navodi se u članku.

Na patikama je predstavljena američka zastava, Tramp sa krvavim obrazom i podignutom pesnicom ka nebu, a u potpisu piše: „Bori se, bori se, bori se“. Prema navodima medija, cena patika je 299 dolara.

Reč je o limitiranoj seriji od 5.000 pari, a 10 nasumično odabranih potpisaće lično Tramp, navodi američki list.
Ranije je taj sajt bio odgovoran za prodaju ograničene serije „zlatnih patika“ koju je pokrenuo bivši lider SAD.
Američki predsednički kandidat Donald Tramp je u subotu prekinuo javno obraćanje na mitingu u Pensilvaniji zbog pucnjave. Političara je nakon pokušaja atentata evakuisalo obezbeđenje. Tramp je kasnije izjavio da je pogođen u uho i da je izgubio mnogo krvi. Američka tajna služba saopštila je da je likvidirala osumnjičenog koji je ispalio nekoliko hitaca prema bini. U pucnjavi je poginuo jedan od gledalaca, pedesetogodišnji bivši vatrogasac, a dve osobe su teško povređene.
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala