Ako vas sprečavaju da pratite Sputnjik, čitajte nas na Telegramu – evo i kako

© Sputnik / Alexey KudenkoMikrofon na Radiju Sputnjik
Mikrofon na Radiju Sputnjik  - Sputnik Srbija, 1920, 17.07.2024
Pratite nas
U Crnoj Gori je na snazi sramna mera o zabrani emitovanja niza ruskih medija, među kojima je i Sputnjik. Ukoliko bilo gde u svetu ne možete da pristupite našem portalu, sve aktuelnosti i dalje možete da pratite na našem kanalu na Telegramu, koji niko ne može da ugasi.
Da biste bili u toku s najnovijim dešavanjima, komentarisali sadržaje u realnom vremenu, razmenjivali mišljenje s nama, ali i drugim korisnicima, donosimo vam uputstvo za korišćenje „Telegrama“.
Detaljno uputstvo sa slikama svih koraka možete pogledati u nastavku:
Pre svega, potrebno je da „Telegram“ preuzmete iz prodavnice za aplikacije na vašem mobilnom telefonu. Da biste pratili Sputnjik Srbija, potrebno je da pritisnete sličicu lupe u gornjem desnom uglu ekrana. U polje za pretragu upišite @sputniksrbija i otvorite naš nalog. U okviru naloga, na dnu ekrana, pritisnite „Džoin“ (Join) da biste dobijali najnovije informacije.
© SputnikPrvi korak: Kako doći do Sputnjika na „Telegramu“
Prvi korak: Kako doći do Sputnjika na „Telegramu“  - Sputnik Srbija, 1920, 17.07.2024
Prvi korak: Kako doći do Sputnjika na „Telegramu“
Da biste prokomentarisali sadržaj, samo je potrebno da uočite vest na kojoj želite da ostavite komentar i pritisnete „Liv a koment“ (Leave a comment) na dnu objave.
© SputnikDrugi korak: Kako doći do Sputnjika na „Telegramu“
Drugi korak: Kako doći do Sputnjika na „Telegramu“  - Sputnik Srbija, 1920, 17.07.2024
Drugi korak: Kako doći do Sputnjika na „Telegramu“
Ukoliko želite, možete i da se dopisujete s nama ili drugim našim pratiocima u „Sputnjik Srbija“ grupi. U okviru našeg naloga pritisnite naziv „Sputnjik Srbija“ u gornjem delu ekrana. U novootvorenom odeljku pritisnite oblačić na gornjoj desnoj strani ekrana kako biste otvorili odeljak za dopisivanje. Da biste slali poruke, pritisnite „Džoin“ (Join) na dnu ekrana. Sada ste spremni za dopisivanje.
© SputnikTreći korak: Kako doći do Sputnjika na „Telegramu“
Treći korak: Kako doći do Sputnjika na „Telegramu“ - Sputnik Srbija, 1920, 17.07.2024
Treći korak: Kako doći do Sputnjika na „Telegramu“
Da biste se povezali i komunicirali s kontaktima iz telefonskog imenika, potrebno je da pristupite meniju pritiskom na tri horizontalne crte u gornjem levom uglu ekrana. Potom pritistine na „Kontakts“ (Contacts) i dozvolite „Telegramu“ da pristupi vašem telefonskom imeniku.
Vaše pravo je da budete obavešteni o svemu i prvi saznate ono što drugi prećutkuju!
Pratite nas.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala