Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Kraj drame: Likvidiran osumnjičeni za ubistvo bračnog para kod Majdanpeka

© Sputnik / Dejan SimićPolicijska kola
Policijska kola - Sputnik Srbija, 1920, 15.07.2024
Pratite nas
Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice večeras su neutralisali P.P. (89) dvostrukog ubicu iz sela Topolnica, kod Majdanpeka, saopštio je MUP.
“Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice neutralisali su večeras dvostrukog ubicu P.P. (1935), koji je u selu Topolnica, kod Majdanpeka, iz puške ubio bračni par R.J. (1955) I R.J. (1956), i ranio M.N. (1965). I pored pokušaja pregovora i bacanja suzavca i šok bombi, lice nije želelo da se preda, već se sa puškom u ruci suprotstavilo policiji, nakon čega su ga, u skladu za Zakonom o policiji i Pravilnikom o policijskim ovlašćenjima, pripadnici SAJ-a lišili života,” izjavio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.
Podsetimo, pucnjava se dogodila u selu Topolnica u okolini Majdanpeka. Dve osobe su ubijene. Zatečene su na licu mesta bez znakova života.
Povređeni N. M. (59) sa prostrelnim ranama zbrinut je u Zdravstvenoj stanici u Donjem Milanovcu i nalazi se van životne opasnosti.
Prema nezvaničnim informacijama, ubijeni su R. M. i njegova supruga R. M.
Tragičnom događaju navodno je prethodila svađa između R. M. i komšije P. P. zbog požara, jer je P. P zapalio štalu R. M.
Posle svađe, P. P. je otišao kući, uzeo pušku i usmrtio supružnike, i ranio još jednu osobu.
Javni tužilac u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu Ksenija Branković rekla je prethodno da motiv za napad nije poznat i da će biti utvrđen tokom istrage.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala