- Sputnik Srbija, 1920
EURO 2024
Evropsko prvenstvo u fudbalu održava se u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula 2024. godine. Sva dešavanja pratite uz Sputnjik sport.

Provokator ne dolazi u Srbiju – iznenadio odlukom da završi karijeru!

© AP Photo / Thanassis StavrakisĐerdan Šaćiri
Đerdan Šaćiri - Sputnik Srbija, 1920, 15.07.2024
Pratite nas
Džerdan Šaćiri, švajcarski reprezentativac poreklom sa Kosova i Metohije, odlučio je da okonča reprezentativnu karijeru po završetku Evropskog prvenstva. To znači da iskusni krilni napadač neće doputovati na megdan Srbiji u predstojećem ciklusu Lige nacija, gde će Orlovi igrati sa „sajdžijama“.
Srbija je i te kako zapamtila Džerdana Šaćirija koji je zajedno sa Granitom Džakom provocirao prvo u Rusiji 2018. godine, kada je oponašao rukama dvoglavog orla, da bi tenzija bilo i četiri godine kasnije u grupnoj fazi Mundijala u Kataru.
„Sedam turnira, mnogo golova, 14 godina u reprezentaciji Švajcarske i nezaboravni momenti. Vreme je da se kaže zbogom. Sjajne uspomene ostaju i vreme je da se kaže zbogom svima. Hvala vam“, napisao je Šaćiri na društvenim mrežama.
Srbija će ugostiti Švajcarsku 12. oktobra, dok će tri dana kasnije Orlovi gostovati izabranicima Murata Jakina.
Nije dvoglavi orao bio jedina provokacija Šaćirija, bilo je tu još i veličanja terorista članova UČK, kao i hvatanja za međunožje prilikom proslave golova Švajcarske protiv Srbije.
Navijači Španije - Sputnik Srbija, 1920, 15.07.2024
EURO 2024
Španci pokorili Evropu i ponovo poručili: „Kosovo je Srbija“ /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala