- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Stojković ostaje selektor fudbalera Srbije

© Sputnik / Lola ĐorđevićDragan Stojković Piksi
Dragan Stojković Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 12.07.2024
Pratite nas
Dragan Stojković ostaje selektor fudbalske reprezentacije Srbije, odlučeno je na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.
 Dragan Stojković Piksi  - Sputnik Srbija, 1920, 12.07.2024
EURO 2024
Šta je Stojković napisao u izveštaju: „Nikako debakl ili katastrofa – samo rezultatski neuspeh“
Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije (FSS), kao što je i bilo najavljeno, dao je maksimalnu podršku selektoru Stojkoviću.
Kako se navodi u saopštenju, na video sednici posle detaljnog izveštaja selektora A“ reprezentacije Srbije o učešću na prvenstvu Evrope u Nemačkoj potvrđeno je poverenje i data maksimalna podrška Draganu Stojkoviću u ispunjavanju narednih ciljeva koji se nalaze pred najboljim nacionalnim timom, a to je predstojeći ciklus utakmica u Ligi nacija, gde će akcenat biti na uigravanju i pripremi tima za kvalifikacije koje donose plasman na prvenstvo sveta u SAD, Meksiku i Kanadi 2026. godine.
Izvršni odbor je jednoglasno usvojio izveštaj selektora Stojkovića koji je predsednika Džajića i članove najodogovornijeg tela fudbalske organizacije upoznao sa planovima u narednom periodu i činjenicom da će već u septembarskom terminu doći do značajnih promena u igračkom kadru naše A reprezentacije.
Sredinom avgusta, selektor Stojković biće na raspolaganju predstavnicima medija za odgovore na sva pitanja.
Srbija u novom ciklusu Lige nacija 5. septembra dočekuje Španiju u Beogradu, a tri dana kasnije gostuje Danskoj u Kopenhagenu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala