- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Zapad tvrdoglavo odbija da prizna da je svet postao multipolaran | Od četvrtka do četvrtka

© Sputnik / Alekseй Vitvickiй / Uđi u bazu fotografijaZastave SAD i Evropske unije u Briselu
Zastave SAD i Evropske unije u Briselu - Sputnik Srbija, 1920, 11.07.2024
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju u emisiji „Od četvrtka do četvrtka“ komentariše diplomata i spoljnopolitički analitičar Zoran Milivojević.

Uprkos mirovnoj inicijativi mađarskog premijera Viktora Orbana, sa samita lidera NATO-a stižu samo ratni pokliči. Međutim, svet je postao multipolaran, kako je to na samitu ŠOS-a rekao Vladimir Putin, a što potvrđuje i poseta indijskog premijera Narendre Modija Moskvi.
Na nestabilnost pozivaju i bošnjački političari, konkretno bošnjački član Predsedništva BiH Denis Bećirović, a njegove reči kao da podržava zamenik državnog sekretara SAD Džejms O' Brajan, koji Srbe sa KiM i iz Republike Srpske naziva “malim bandama”...
O ovim i drugim događajima između dva četvrtka razgovarali smo sa diplomatom i spoljnopolitičkim analitičarem Zoranom Milivojevićem.
Zapad tvrdoglavo odbija da prizna da je svet postao multipolaran | Od četvrtka do četvrtka

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 20.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala