- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Generalka u Moskvi – Partizan u poslednjem minutu „ispustio“ Lokomotivu

© Sputnik / Alexander Vilf / Uđi u bazu fotografijaAleksandar Stanojević
Aleksandar Stanojević - Sputnik Srbija, 1920, 10.07.2024
Pratite nas
Fudbaleri Partizana remizirali su sa Lokomotivom iz Moskve – 1:1, u meču koji je predstavljao generalnu probu za početak sezone, koja startuje za nedelju dana. Crno-beli su vodili golom Saldanje, da bi u 93. minutu, neposredno pred poslednji sudijski zvižduk primili gol. Kovačević je nehotice glavom zatresao sopstvenu mrežu.
Lokomotiva je bila favorit protiv crveno-belih, s obzirom na to da je meč odigran u prestonici Rusije, a „lokosima“ baš kao i Partizanu sezona počinje za nedelju dana.
Aleksandar Stanojević izveo je sledećih startnih 11: Jovanović – Filipović, Marković, Mujakić, Antić – Ariaga, Zahid – Goh, Kalulu, Trifunović – Saldanja.
Nizali su crno-beli prilike od samog početka utakmice, igralo se otvoreno, a prvi, gol viđen je u 30. minutu susreta, kada je mrežu Lokomotive pogodio Brazilac Mateus Saldanja.
Sve je „mirisalo“ na pobedu Partizana u Rusiji za kraj turneje, posle „bratskog kupa“, da bi u 93. minutu Lokomotiva stigla do izjednačenja. Lako su ušli u šesnaesterac crno-belih, da bi Kovačević glavom prevario sopstvenog golmana i pogodio mrežu - 1:1.
Podsetimo, crno-beli su prethodno učestvovali na turniru u Rusiji, gde su imali pobedu protiv Dinama 3:2, dok su od CSKA izgubili rezultatom 3:0.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala