- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Poruka čitaocima Sputnjika u Crnoj Gori: Ako nas ukinu, čitajte nas na Telegramu

© Sputnik / Boban NovovićSkup podrške Rusiji u Nikšiću
Skup podrške Rusiji u Nikšiću - Sputnik Srbija, 1920, 10.07.2024
Pratite nas
U Crnoj Gori bi od srede trebalo da se primenjuje mera o zabrani emitovanja niza ruskih medija, među kojima je i Sputnjik. Ipak, ukoliko počne primena te sramne odluke, sve aktuelnosti i dalje možete da pratite na našem kanalu na Telegramu, koji niko ne može da ugasi.
Takođe, video sadržaje i emisije Sputnjika možete gledati na slobodnoj video platformi „Odisi“ (odysee.com).
Da biste bili u toku s najnovijim dešavanjima, komentarisali sadržaje u realnom vremenu, razmenjivali mišljenje s nama, ali i drugim korisnicima, donosimo vam uputstvo za korišćenje „Telegrama“.
Pre svega, potrebno je da „Telegram“ preuzmete iz prodavnice za aplikacije na vašem mobilnom telefonu. Kada to učinite, da biste pratili Sputnjik Srbija, potrebno je da pritisnete sličicu lupe u gornjem desnom uglu ekrana. U polje za pretragu upišite @sputniksrbija i otvorite naš nalog. U okviru naloga, na dnu ekrana, pritisnite „Džoin“ (Join) da biste dobijali najnovije informacije.
Detaljno uputstvo sa slikama svih koraka možete pogledati na ovom LINKU.
Telegram messenger service on a monitor screen - Sputnik Srbija, 1920, 10.02.2021
Kako doći do Sputnjika na „Telegramu“
Podsetimo, Agencija za elektronske medije Crne Gore naložila je nadležnim resorima zemlje i lokalnim telekomunikacionim kompanijama da „u potpunosti obustave emitovanje niza ruskih medija najkasnije do 10. jula“. Radi se o 20 ruskih medijskih operatera, među kojima su „Prvi kanal“, „Rusija 1“, „RT“, „Sputnjik“, „NTV“, „REN TV“ i drugi.
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala