- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novakova nikad glasnija poruka za laku noć: „Verujte mi, ne možete da me dotaknete“

© AP Photo / Kirsty WigglesworthNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 08.07.2024
Pratite nas
Tokom meča Novaka Đokovića i Holgera Runea na Vimbldonu navijači danskog tenisera bili su nepristojni i pokušali su da navijajući za svog miljenika uznemire srpskog asa, ali im je on posle pobede poručio da u tome nisu uspeli.
Plesao je Novak Đoković po terenu protiv Holgera Runea i bez problema se plasirao u četvrtfinale Vimbldona, a više od protivnika nervirali su ga navijači koji su ga provocirali.
Iako se činilo da navijaju za Runea i izgovaraju njegovo prezime, ko je dobro slušao mogao je da čuje da je to više ličilo na provokaciju. Novak to nije želeo da prećuti.
„Svim navijačima koji imaju respekt hvala što su došli ovde, njima čestitam iz dubine srca i duše. A svim onima koji su odabrali da me ne poštuju želim dooobroo veče. Imajte leeepooo veče. Leeepooo veče, leeeepooo veče“, rekao je Novak koji je time želeo da stavi do znanja da je dobro čuo to dugo „u“.
Novinar je potom pokušao da smiri srpskog asa i rekao mu da je to možda bilo zaista upućeno Dancu, ali onda je Novak pojasnio da niko ne može da ga prevari.
„Ne, ne, to ne prihvatam, to ne prihvatam, Znam da su navijali za Runea, ali ja sam više od 20 godina na turu i znam šta je šta. To je bio izgovor za zviždanje meni. Fokusiram se na one koji imaju poštovanja, koji vole tenis i cene igrače i napore koje imaju. Igrao sam u mnogo težim okruženjima, verujte mi, ne možete da me dotaknete“, poručio je najbolji teniser svih vremena.
Kada je reč o samoj igri srpski as imao je čime da bude zadovoljan.
„Veoma sam zadovoljan. Ne verujem da je Holger igrao najbolje, loš početak za njega, izgubio je prvih 12 poena. To je uticalo na njega. Nije lako izaći na teren, pritisak je sve veći iz gema u gem, stresno je igrati. Mislim da sam uradio sve na pravi način. Bio sam čvrst, spasao nekoliko brejk lopti. Stvari su mogle da se promene, ali vrlo pristojna igra, zadovoljan sam što sam prošao u tri seta“, rekao je Novak.
Ono što je najbitnije oseća se dobro i spreman je za susret sa Aleksom De Minorom.
„Osećam se odlično na terenu. Uvek ima na čemu da se radi. Sledi trening. Igrao sam sa Aleksom nekoliko puta ove godine, ali ne na travi. Jedan je od najbržih na Turu. Moraću da mnogo trčim. Uživam u trčanju i sa 37. godina. Volim da trčim“, zaključio je Novak.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 08.07.2024
SPORT
Đoković počistio Runea sa terena – najbolji svih vremena je u novom četvrtfinalu Vimbldona
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala