- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Kao da ga bilo nije...

© Sputnik / Strahinja KlisarićMarakana
Marakana - Sputnik Srbija, 1920, 07.07.2024
Pratite nas
Francuz Žan-Filip Kraso i zvanično je napustio Crvenu zvezdu posle samo jedne sezone i potpisao je ugovor sa Parizom, koji se takmiči u drugoj ligi francuskog prvenstva.
Stigao je s nevidljivim oreolom majstora u kopačkama, stigil su sa njim i golovi u pripremnim utakmicama i zaista je pravi razliku u početku, ali je opšti utisak nakon njegovog odlaska – kao da ga bilo nije...
Zašto? Zato što se njegov voljni momenat ispostavio u najmanju ruku kao kritičan.
Nije mogao odlični Francuz, koji i te kako poznaje fudbal, da „našpanuje“ glavu i da pronađe motiv da igra utakmice Superlige i Kupa Srbije. Prepoznao je to tadašnji trener Crvene zvezde Izraelaac Barak Bahar koji ga je „zakucao“ za klupu i tako je počeo pad i sunovrat karijere Krasoa na Marakani.
Nakon što je otišao Bahar, a povratnik Vladan Milojević uspeo sa Zvezdom da se domogne „duple krune“, status francuskog napadača nije se promenio, te je prodaja bila jedina opcija.
Crveno-beli su platili za njegove usluge milion i po evra, a s obzirom na to da su ga za iste novce prodali Parizu, jasno je da aktuelni srpski šampion nije na gubitku.
Žan Filip Kraso postigao je sedam golova uz jednu asistenciju u 23 odigrane utakmice za Zvezdu u Superligi, dok se u Kupu Srbije jednom upisao uz strelce u isto toliko asistencija u tri odigrana susreta.
Holandija - Sputnik Srbija, 1920, 06.07.2024
EURO 2024
Holanđani za šest minuta „okrenuli“ Turke – čeka ih polufinale sa Englezima!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala