- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Aleks zna da su „ranjene zveri“ najopasnije: „Novak je nadčovek“

© John WaltonNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 02.07.2024
Pratite nas
Odlukom da igra na Vimbldonu iako je nedavno operisan Novak Đoković iznenadio je mnoge, ali njegove kolege ne. Aleks De Minor, australijski teniser, srpskog asa nazvao je nadčovekom i istakao je da je od Novaka već video mnogo toga neverovatnog.
Prvi meč Novaka Đokovića na ovogodišnjem Vimbldonu otkriće da li se srpski as u potpunosti oporavio od povrede meniskusa i pojasniće da li je njegov dolazak u London bio dobra odluka.
U to da će igrati na Vimbldonu neki su sumnjali, ali kada je reč o ostalim teniserima oni vrlo dobro znaju ko je Novak i zato ih srpski as odlukom da igra na engleskoj travi nije iznenadio o čemu je govorio Aleks De Minor.
„Ne iznenađuje me što je rešio da igra samo tri nedelje posle operacije. On je nadčovek. Već je uspevao da postigne neverovatne stvari i očekujem da bude spreman. Siguran sam će igrati na maksimalnom nivou kao da nije ni imao povredu. Od njega uvek očekujemo ovakve stvari i ne sme da nas iznenadi ništa što on radi“, rekao je Australijanac za „Tenis 365“
Đoković i De Minor mogli bi da se sastanu u četvrtfinalu ukoliko stignu do te faze turnira, a ove godine već su igrali dva puta.
Na Junajted kupu u Australiji Aleks je pobedio Novaka, a potom mu se srpski as osvetio na mastersu u Monte Karlu.
Dok se Novak ove godine muči i nema titulu, De Minor igra jednu od najboljih sezona u karijeri.
U prvom kolu Vimbldona najbolji teniser svih vremana igra protiv Vita Koprive iz Češke, a Australijanac bi takođe trebalo da ima lak zadatak protiv sunarodnika Džejmsa Dakvorta.
Fudbaleri Francuske - Sputnik Srbija, 1920, 02.07.2024
EURO 2024
Ko to kaže da za pobedu treba znati kako se daju golovi?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala