- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Počelo onlajn glasanje za Foto-konkurs „Andrej Stenjin“ 2024.

© Sputnik / RIA Novosti / Uđi u bazu fotografijaOtvaranje izložbe pobednika foto-konkursa Andrej Stenjin
Otvaranje izložbe pobednika foto-konkursa Andrej Stenjin - Sputnik Srbija, 1920, 01.07.2024
Pratite nas
Prve nedelje jula počelo je onlajn glasanje na ruskoj i engleskoj verziji sajta Međunarodnog foto-konkursa i sećanje na Andreja Stenjina.
Već tradicionalno, glasanje omogućava korisnicima interneta da odaberu najbolju, po njihovom mišljenju, fotografiju ili seriju fotografija od onih koji su odlukom međunarodnog žirija ušli u uži izbor. Pobednički rad će biti određen najvećim brojem glasova.
Da biste glasali, potrebno je da izaberete svoju omiljenu fotografiju ili seriju fotografija na veb-stranici takmičenja i kliknete na dugme pored njih. Ne morate imati lični profil na bilo kojoj društvenoj mreži.
Glasanje je otvoreno do 23:59 (moskovsko vreme) 31. jula.
Pobednik onlajn glasanja biće proglašen početkom avgusta. Autor najpopularnije fotografije na internetu dobiće diplomu konkursa.
Imena kandidata koji su ušli u uži izbor, kao i pobednika gran prija, objaviće organizacioni komitet u septembru na ruskoj i engleskoj verziji.
Takođe je planirano da se održi tradicionalna turneja pobednika u gradovima širom sveta.

O konkursu

Međunarodno takmičenje foto-reportera „Andrej Stenjin“, koje organizuje Međunarodna novinska agencija „Rusija sevodnja“ pod pokroviteljstvom Komisije Ruske Federacije u saradnji sa organizacijom UNESKO, ima za cilj da podrži mlade fotografe i skrene pažnju javnosti na zadatke savremenog foto-reportera.
Ovo je platforma za mlade fotografe, talentovane i otvorene za sve novine, koji nam skreću pažnju na ljude i događaje u našoj blizini.
Međunarodni medijski partneri konkursa bili su: novinska agencija i radio Sputnjik (međunarodni), televizija i portal „RT“ (međunarodni), medijski holding Independent Media (Južnoafrička Republika), novinska agencija ANA (Južnoafrička Republika), Šangaj juntajed media grup (Kina), internet portal „Pejper“ (Kina), internet portal „Čajna dejli“ (Kina), televizija „Majadin“ (Liban).
Aung Čan Tar / Mjanmar
Cvetovi ljiljana - Sputnik Srbija, 1920, 18.06.2024
MULTIMEDIJA
Jubilarni konkurs za mlade foto-reportere „Andrej Stenjin“: Najlepše fotografije kandidata za 2024.
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala