- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Zdravko Čolić uz simfonijski orkestar na završnoj večeri Arsenal festa

© Tanjug / NEBOJŠA RAUSKoncert Zdravka Čolića uz pratnju simfonijskog orkestra na Arsenal festu.
Koncert Zdravka Čolića uz pratnju simfonijskog orkestra na Arsenal festu. - Sputnik Srbija, 1920, 30.06.2024
Pratite nas
Zdravko Čolić održao je koncert pred više od 10.000 posetilaca na završnoj večeri 14. Arsenal festa u Kragujevcu.
Popularni Čola je više od dva i po sata zabavljao publiku vanvremenskim hitovima, koji su za ovu priliku dobili nove aranžmane i prilagođeni za izvedbu simfonijskog orkestra.
„Produži dalje“, „Gori vatra“, „Jedina“ („Ostani“), „Ti si mi u krvi“ i druge poznate pesme zajedno sa Čolićem horski, gromoglasno sve vreme pevala je masa u kojoj je ponajviše bilo pripadnika srednje generacije i starijih, ali i onih koji su rođeni tek decenijama nakon nastanka hitova.
Pored Zdravka Čolića, čiji je koncert bio centralni događaj, na glavnoj bini završne večeri Arsenal festa nastupili su i: Circa Waves, Palaye Royale, Sivert Hoyem i za kraj - Goblini, čiji je nastup takođe ispratio veliki broj posetilaca.
U skladu sa naredbom ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, koji je u subotu u Srbiji proglasio crveni nivo bezbednosnih pretnji od terorizma posle terorističkog napada na pripadnika Žandarmerije ispred Ambasade Izraela u Beogradu, završnog dana Arsenal festa bio je prisutan znatno veći broj policajaca nego prethodne dve večeri, a izuzetno posećen skup obezbeđivali su i pripadnici Žandarmerije.
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala