- Sputnik Srbija, 1920
EURO 2024
Evropsko prvenstvo u fudbalu održava se u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula 2024. godine. Sva dešavanja pratite uz Sputnjik sport.

Filipa je „pojeo“ pritisak: „Poraz za celu moju karijeru“

© Sputnik / Lola ĐorđevićFilip Đuričić
Filip Đuričić - Sputnik Srbija, 1920, 30.06.2024
Pratite nas
Filip Đuričić, srpski fudbaler, ne može da prežali što se nije našao u timu reprezentacije za Evropsko prvenstvo.
Đuričić je bio dugogodišnji član nacionalnog tima, ali nije zavredeo poziv selektora za put u Nemačku.
On je u razgovoru za grčke medije pričao o prošloj sezoni i činjenici da ga Dragan Stojković nije poveo na Evropsko prvenstvo.
Kasnije je Đuričić objavio da se povlači iz reprezentacije.
„Prošlu godinu sam počeo vrlo dobro, ali osećao sa pritisak, jer nisam bio standardan. Sve je to uticalo na mene, razmišljao sam da li ću biti u timu Srbije za Prvenstvo Evrope. Na kraju nisam otišao. To je bio veliki poraz za moju celu fudbalsku karijeru. Verujem da ću ove sezone biti bolji i opušteniji“, rekao je Đuričić.
Prethodne godine bivši član Sampdorije postigao je četiri gola i upisao isto toliko asistencija za Panatinaikos – više su očekivali od njega u zelenom delu Atine, kao što sada mnogo očekuju od tek pristiglog Nemanje Maksimovića.
„Maksimovića poznajem dugo, bili smo zajedno u reprezentaciji skoro deset godina. On je veoma dobar karakter, ako se dobro prilagodi, biće veoma važan pojedinac za ovaj tim. Nadam se da će vrlo brzo doći“, istakao je Đuričić.
Sve vesti
0
Prvo nova obaveštenjaPrvo stara obaveštenja
loader
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala