- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Partizan završio dva pojačanja u jednom danu – na terenu i van njega!

© Foto : Privatna arhiva Partizan Humska
Partizan Humska - Sputnik Srbija, 1920, 29.06.2024
Pratite nas
Fudbaler iz Gane Ibrahim Zubairu novi je član Partizana, saopštio je danas klub iz Humske. Dvadesetogodišnji Zubairu se obavezao na četvorogodišnju vernost crno-belima, među koje stiže iz Jedinstva s Uba. U istom danu brojni beogradski mediji preneli su da se u Humsku vratio Miralem Sulejmani, koji će biti šef skauting službe.
U protekloj sezoni Ibrahim Zubairu odigrao je 36 mečeva u Prvoj ligi Srbije, postigao je 13 golova i upisao sedam asistencija.
„Zaista je za mene ostvarenje sna i nemam dovoljno reči kojima mogu to da opišem. Partizan je najbolji klub u zemlji i ja sam više nego oduševljen što ću nositi crno-beli dres i igrati pred neverovatnim navijačima. Radim naporno i timski sam igrač, gde god da igram. Došao sam da radim i da pomognem klubu da osvaja trofeje“, rekao je Zubairu, čije reči je preneo oficijalni sajt Partizana.
Krilni napadač iz Gane je četvrto pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku, a pre njega u klub iz Humske došli su Đorđe Jovanović, Nihad Mujakić i Kervin Arijaga.
Zubairu je za mlađe selekcije reprezentacije Gane odigrao šest utakmica i postigao jedan gol.
Kada je u pitanju povratak Miralema Sulejmanija u klub u kom je ponikao, on je posle nekoliko rundi pregovora sa direktorom Milošem Vazurom, dogovorio da organizuje službu koja će u dužem vremenskom periodu preporučivati igrače treneru Aleksandru Stanojeviću za prvi tim.
Dragan Stojković Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 29.06.2024
EURO 2024
Iz Nemačke o Piksiju i Srbiji: „Napravio je vrtić od Orlova – mora da ode“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala