- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Bajden se ne povlači iz predsedničke trke – sprema se za drugu rundu debata

© AP Photo / Alex BrandonAmerički predsednik Džozef Bajden na Samitu G7 u italijanskom letovalištu Borgo Enjacija
Američki predsednik Džozef Bajden na Samitu G7 u italijanskom letovalištu Borgo Enjacija - Sputnik Srbija, 1920, 28.06.2024
Pratite nas
Predizborni štab američkog predsednika Džozefa Bajdena ne razgovara o njegovom povlačenju iz predsedničke trke, saopštio je direktor komunikacija aktuelnog američkog lidera Majkl Tajler.

„Nema nikakvih razgovora o tome… Džozef Bajden je nominovan (kao predsednički kandidat)“, rekao je Tajler. To je potvrdio i predstavnik Bajdenovog predizbornog štaba Set Šuster.

Bajden ne namerava da odustane od učešća u drugoj rundi debata u septembru, dodao je Tajler i istakao da Bajden nije imao najbolju noć kada je reč o prvoj debati, ali da je njegov protivnik Donald Tramp dovodio gledaoce u zabludu.
„Si-En-En“ takođe piše da lideri Demokratske stranke neće prisiljavati Bajdena da se povuče iz predsedničke trke nakon njegovog neuspešnog učešća u debati sa Trampom. List ističe da Bajden planira da učestvuje u drugom krugu izbornih debata, uprkos neuspehu u prvoj rundi.
Prva politička debata održana je 28. juna. Kako je preneo „Si-En-En“, pozivajući se na izvore, Demokratska stranka je u panici posle govora aktuelnog predsednika.
Donald Tramp i Džozef Bajden - Sputnik Srbija, 1920, 28.06.2024
SVET
Tramp i Bajden, licem u lice: Debakl američke navodne demokratije
Pogledajte još:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala