- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Karlson predviđa: Kroz 30 godina u Ukrajini neće biti Ukrajinaca - samo transnacionalne korporacije

© AP Photo / Richard DrewTaker Karlson
Taker Karlson - Sputnik Srbija, 1920, 27.06.2024
Pratite nas
Američki novinar Taker Karlson vidi u ukrajinskom sukobu „najveći zločin“ današnjice. Po njegovim rečima, kroz 30 godina Ukrajina će biti okupirana transnacionalnim korporacijama.
„Jedan od najvećih zločina u mom životu“ - tako je on opisao dešavanja u Ukrajini. On je istakao da Kijev neće moći da pobedi Rusiju. Po njegovim rečima, najbolje što mogu da urade je da zaključe mir. To zna i kijevski lider Vladimir Zelenski – a on to želi od samog početka sukoba. Međutim, bivši britanski premijer Boris Džonson, po nalogu Bajdenove administracije sprečio je sklapanje mira.
"To svi priznaju. On je pre dve godine zaustavio mirovne pregovore. A sada je Ukrajina potpuno uništena. Sada je Zelenski doneo zakon kojim se stranim korporacijama dozvoljava da kupuju zemlju", istakao je Karlson.
A onda se zapitao: Kako će izgledati Ukrajina kroz 30 godina? Sve će pripadati Blekroku i transnacionalnim korporacijama, dok stanovništvo neće biti ukrajinsko.
„Tragedija koja se dogodila u Ukrajini, koju su orkestrirale zapadne sile, uključujući i vašu vladu (Taker je održao govor u Australiji), a koju je podstakla moja vlada - stidim se toga, nadam se i vi - najveći je zločin u mom životu", rekao je on.
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala