- Sputnik Srbija, 1920
EURO 2024
Evropsko prvenstvo u fudbalu održava se u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula 2024. godine. Sva dešavanja pratite uz Sputnjik sport.

Neverovatne scene – redar povredio igrača?! /video/

© AP Photo / Darko VojinovicKristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 23.06.2024
Pratite nas
Fudbaler Portugalije Gonsalo Ramos hramajući je morao da napusti teren stadiona u Dortmundu posle utakmice Evropskog prvenstva zbog „invervencije“ redara.
Apsolutni haos je nastao posle utakmice Portugalije, jednako kao i tokom, navijači su upadali na teren da bi se fotografisali sa Kristijanom Ronaldom, a redari su imali pune ruke posla.
Jedan od njih je u trku za navijačima uspeo da klizećim startom uleti u fudbalera Portugalije Gonsala Ramosa.
Ramos je hramajući otišao u svlačionicu dok je Ronaldo u čudu gledao šta se događa pred njegovim očima.
Trener fudbalske reprezentacije Portugalije Robert Martinez izrazio je zabrinutost za bezbednost igrača nakon što je nekoliko gledalaca upalo na teren da bi zatražilo selfi sa Kristijanom Ronaldom tokom i neposredno posle pobede Portugala nad Turskom od 3:0 danas u Dortmundu.
Kapiten Portugala Ronaldo je pozirao za selfi sa mladićem 20 minuta pre kraja meča, ali petorica drugih su kasnije izašla na teren u očiglednom pokušaju da se slikaju sa Ronaldom, prenosi Rojters.
Igrač utakmice Bernardo Silva rekao je da je to "cena koju plaćamo što smo toliko priznati u svetu fudbala i što imamo igrača poput njega (Ronalda) sa nama".
Martinez je, međutim, upozorio je da su "invazije na teren" učinile igrače izloženim i da je trebalo da ih spreči obezbeđenje.
"To je zabrinjavajuće jer smo imali sreće da su namere navijača bile dobre. Mislim da svi volimo obožavatelja koji prepoznaje tu veliku zvezdu i velike ikone... ali možete razumeti da bi došlo do veoma teškog trenutka, ako bi te namere bile pogrešne", dodao je Martinez.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala