- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Svečani prijem u Pjongjangu: Putin održao zdravicu, na meniju korejske đakonije /video, foto/

© POOL / Uđi u bazu fotografijaPredsednici Rusije i Severne Koreje Vladimir Putin i Kim Džong Un
Predsednici Rusije i Severne Koreje Vladimir Putin i Kim Džong Un - Sputnik Srbija, 1920, 19.06.2024
Pratite nas
Na državnom prijemu, koji je predsednik Severne Koreje Kim Džong Un priredio u čast posete ruskog kolege Vladimira Putina, gosti su mogli da probaju raznovrsne đakonije korejske kuhinje.

Na meniju su bili pačja džigerica sa tartufima, salata od jastoga, različite vrste ribe, kao i salata od povrća sa sirom. Kao glavno jelo, gostima je na prijemu služena piletina sa pirinčem, žen-šenom i bundevom, grilovani bakalar poslužen u obliku belog cveta, pržena jagnjetina, morski plodovi i korejska supa sa goveđim mesom.

Kao desert posluženi su čokoladni kolači i sladoled od borovnice. Gosti su takođe mogli da se okrepe čajem od žen-šena i aronije.
Ruski predsednik Vladimir Putin završava svoju dvodnevnu posetu Severnoj Koreji. Nakon sastanka sa liderom te zemlje, Kim Džong Unom, predsednici su potpisali Sporazum o sveobuhvatnom strateškom partnerstvu.
Prezident RF Vladimir Putin i predsedatelь gosudarstvennыh del Koreйskoй Narodno-Demokratičeskoй Respubliki Kim Čen Ыn  vo vremя ceremonii oficialьnoй vstreči na ploщadi Kim Ir Sena v Phenьяne - Sputnik Srbija, 1920, 19.06.2024
MULTIMEDIJA
Kako je izgledao svečani doček Putina u prestonici Severne Koreje /foto/
Pogledajte još:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala