- Sputnik Srbija, 1920
EURO 2024
Evropsko prvenstvo u fudbalu održava se u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula 2024. godine. Sva dešavanja pratite uz Sputnjik sport.

Saopštenje Orlova: Tadić se izvinio selektoru i saigračima zbog nepromišljenih izjava

© Tanjug / Jadranka IlićDušan Tadić
Dušan Tadić - Sputnik Srbija, 1920, 18.06.2024
Pratite nas
Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić izvinio se selektoru Draganu Stojkoviću i saigračima zbog nepromišljenih izjava posle utakmice sa Engleskom.
Saopštenje na sajtu FSS prenosimo u celosti:
„U hotelu Maksimilijan u Augzburgu, gde boravi reprezentacija Srbije tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj, održan je sastanak stručnog štaba „A” tima, na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem, i reprezentativaca Srbije.
Bilo je govora o predstojećim obavezama, a između ostalog kapiten reprezentacije Dušan Tadić je iskoristio priliku da se zbog nepromišljenih izjava posle utakmice sa Engleskom izvini selektoru Stojkoviću i saigračima.
Reprezentacija Srbije prema planu i programu nastavlja sa pripremama za drugi meč na Evropskom prvenstvu. Sutra oko podneva odlazi u Minhen gde su predviđene medijske aktivnosti, kao i zvanični trening”, navodi se na sajtu FSS.
Srbija je pre dva dana u Gelzenkirhenu poražena od Engleske (0:1) u meču prvog kola grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.
Tadić nije bio starter na ovoj utakmici, a posle meča je za RTS izjavio da je trebalo da počne meč sa Engleskom od početka zbog toga što je kapiten, lider i najbolji igrač Orlova. On je u igru na meču sa Engleskom ušao u 61. minutu.
Srbija naredni meč na Evropskom prvenstvu igra protiv Slovenije 20. juna od 15 časova.
Filip Mladenović - Sputnik Srbija, 1920, 18.06.2024
EURO 2024
„Singerica“ koju je Srbija čekala
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala