- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Počinje kupališna sezona na Adi Ciganliji

© Sputnik / Bojana StojadinovićAda Ciganlija
Ada Ciganlija - Sputnik Srbija, 1920, 18.06.2024
Pratite nas
Podizanjem „Plave zastavice“ i to 13. put zaredom, danas u 12 časova zvanično počinje kupališna sezona u ovoj godini na Adi Ciganliji.
„Sezona kupanja na Savskom jezeru biće otvorena danas u 12 časova kada će početi sa radom spasilačka služba. Na kupalištu će dežurati i dve ekipe Hitne pomoći, Komunalna milicija i dežurna služba obezbeđenja JP Ada Ciganlija“, rekla je za Tanjug Maja Pavlović iz JP „Ada Ciganlija“.
Radno vreme kupališta će biti od 10.30 časova do 18.30 časova i u tom periodu će u zavisnosti od vremenskih prilika, doba dana i posećenosti, dežurati između 40 i 55 spasilaca, rekla je Pavlović.
„Apelujemo na sve ljubitelje Beogradskog mora da poštuju radno vreme kupališta, pravila ponašanja na kupalištu kao i sva upozorenja spasilačke službe“, istakla je Pavlović.
„Ove godine, po trinaesti put, JP Ada Ciganlija ponosi se priznanjem 'Plava zastava' koja je je ujedno simbol čistoće vode u Savskom jezeru, zatim uređenosti plaže, efikasnosti spasilačke službe i bezbednosti na samom kupalištu. Trenutna temperatura vode je 23 stepena Celzijusa“, rekla je Pavlović pred otvaranje kupališne sezone na Adi Cignaliji.
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala