- Sputnik Srbija, 1920
EURO 2024
Evropsko prvenstvo u fudbalu održava se u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula 2024. godine. Sva dešavanja pratite uz Sputnjik sport.

Iz Sremčice do Gelzerkirhena – i raport za Sputnjik: „Svi su nas otpisali!“ /foto, video/

© SputnikNavijači Srbije
Navijači Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 16.06.2024
Pratite nas
Na put Gelzenkirhena iz Sremčice su krenuli braća Đekići, Boban i Mita, uz prijatelja Aleksandra Kesara kako bi navijali za reprezentaciju Srbije protiv Engleske na otvaranju Evropskog prvenstva.
Hiljade i hiljade Srba su otišle put Nemačke kako bi navijale za svoju reprezentaciju, svako se snašao na svoj način, a momci iz Sremčice su to uradili automobilom.
Putovali su čak 17 sati, ali im ništa nije palo teško.
Igrom slučaja, izbegli su napad na navijače Srbije i potom se uputili na stadion u Gelzerkirhenu gde od 21.00 počinje utakmica.
Očekivanja, kažu, ove godine nisu kao ranije, ali ističu da bi to moglo da bude i dobro.
„Na proteklim prvenstvima od naše reprezentacije uvek smo očekivali visok plasman. Cela nacija se na Mundijalu u Kataru 'ložila' da ćemo pobediti Brazil. Međutim, loše smo prošli. Sada su očekivanja dosta manja, nema euforije. Svi su nas otpisali i skoro pa niko ne očekuje dobar rezultat. Možda baš zbog toga biće obrnut splet okolnosti, te ćemo nešto uraditi“, poručila su braća Đekić.
© Foto : Ustupljeno SputnjikuBraća Đekić
Braća Đekić - Sputnik Srbija, 1920, 16.06.2024
Braća Đekić
Uz srpsku zastavu i šajkače momci iz Sremčice biće deo navijača Srbije koji će bodriti Orlove na startu Evropskog prvenstva.
Srbija - Engleska - Sputnik Srbija, 1920, 16.06.2024
EURO 2024
Poraz Srbije na premijeri Evropskog prvenstva od Engleske
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala