- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Uhapšena žena osumnjičena da je tukla nastavnicu svog sina u školi na Novom Beogradu

© Sputnik / Lola ĐorđevićCentralna manifestacija obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije
Centralna manifestacija obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije - Sputnik Srbija, 1920, 14.06.2024
Pratite nas
Beogradska policija je u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsila A. R. (32) zbog sumnje da je izvršila krivična dela zlostavljanje i mučenje i ugrožavanje sigurnosti.
Ona je, kako se sumnja, juče u učionici Osnovne škole "Jovan Dučić" u Novom Beogradu, nezadovoljna zaključnom ocenom svog deteta, verbalno i fizički napala nastavnicu ove škole.
Nastavnici su u KBC Zemun konstatovane višestruke lake telesne povrede.

Tužilaštvo: Predložićemo najstrožije sankcije

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policija je odredila zadržavanje od 48 sati A.R. (32), osumnjičenoj da je u osnovnoj školi na Novom Beogradu vređala, pretila i udarila nekoliko puta nastavnicu škole u koju ide njen sin.
Uhapšena će sutra biti saslušana u tužilaštvu zbog sumnje da je izvršila krivična dela zlostavljanje i mučenje i ugrožavanje sigurnosti, saopšteno je iz tog tužilaštva.
Ona se tereti da je 13. juna u osnovnoj školi na Novom Beogradu, nezadovoljna zaključenom ocenom svog sina, nastavnici pretila smrću, vređala je, počupala je za kosu i udarila nekoliko puta nanevši joj lake telesne povrede.
Oštećena je navela da joj je povređeno ljudsko dostojanstvo i da oseća strah za svoju bezbednost, a ovaj događaj je izazvao i uznemirenost građana, naročito zbog činjenice da se dogodio u osnovnoj školi.
“Svesni učestalosti napada na prosvetne radnike Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu će predlagati najstrože sankcije i na taj način uticati na bezbednost svih građana i očuvanje obrazovnih institucija” navedeno je iz tužilaštva.
Policija  - Sputnik Srbija, 1920, 13.06.2024
DRUŠTVO
Majka učenika fizički napala i povredila nastavnicu u osnovnoj školi u Beogradu
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala