- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Trava, Holandija – život je lep“ /video/

© Foto : Teniski savez SrbijeAleksandra Krunić
Aleksandra Krunić - Sputnik Srbija, 1920, 14.06.2024
Pratite nas
Srpska teniserka Aleksandara Krunić dala je krajnje spontanu, a u isto vreme izjavu koja je privukla pažnju javnosti, posle pobede nad petom teniserkom sveta Džesikom Pegulom. Holandija i trava, kao i život je lep, bile su reči koje su izazvale osmeh prisutnih.
Krunićeva je na turniru u holandskom gradu Hertogenboš, koji se igra na travnatoj podlozi, i služi kao uvertira za Vimbldon, uspela da napravi istinski podvig i da posle preokreta kao 400. teniserka sveta „nokautira“ petu na VTA listi - 7:6, 6:7, 6:4.
Svi znaju na prvu loptu kada se pomenu i istoj rečenici Holandija i trava na šta se misli, ali je Aleksandra mislila isključivo na ono što je ispred nje, a to je tenis, i trava, odnosno teren na kom je savladala Amerikanku.
„Moja prva VTA titula bila je baš ovde. Imala sam trenera iz Holandije. Volim i uvek je lepo vratiti se ovde. Znate, trava, Holandija, sve je sjajno i život je lep“, izjavila je u kameru Aleksandra Krunić.
Ona je u narednom kolu zaustavljena od Dalme Galfi iz Mađarske, koja je 138. na VTA listi. Krunićeva je poražena rezultatom 7:5, 6:3.
Aleksandra Krunić - Sputnik Srbija, 1920, 13.06.2024
SPORT
Aleksandra šokirala favorizovanu Amerikanku /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala