- Sputnik Srbija, 1920
EURO 2024
Evropsko prvenstvo u fudbalu održava se u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula 2024. godine. Sva dešavanja pratite uz Sputnjik sport.

Najpoznatiji insajder veruje u „srpske Orlove“ više nego u Hrvate

© Foto: FSSDušan Vlahović, Aleksandar Mitrović
Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 10.06.2024
Pratite nas
Italijanski novinar i najpoznatiji fudbalski insajder na svetu Fabricio Romano, svrstao je Srbiju u Top 10 reprezentacija za osvajanje Evropskog prvenstva u Nemačkoj (14. jun – 14. jul).
Ono što je posebno interesantno, jeste da je čuveni transfer guru, pozicionirao „srpske Orlove“ ispred naših komšija Hrvata, koji su odmah ispod nas na desetoj poziciji.
Romano veruje da se „fudbal vraća kući“ i da će Englezi opravdati ulogu favorita na svetskim kladionicama i da će biti novi prvaci Starog kontinenta, dok su na drugom mestu Francuzi, a treći domaćini Nemci.
„Engleski talenat je fantastičan i imaju velike šanse da osvoje Evropsko prvenstvo“, kratko je na društvenim mrežama konstatovao Romano koji ima veliki broj pratilaca.
I dok je Piksijeve učenike Romano svrstao na deveto mesto, iza pomenutog vodećeg trija, slede Španija i Portugalija, te Italija na šestom mestu, iza njih su Holandija i Danska, koja je upravo sa Srbijom u grupi.
Top 10 favorita za trofej na EP
Engleska
Francuska
Nemačka
Španija
Portugalija
Italija
Holandija
Danska
Srbija
Hrvatska
Žreb za Evropsko prvenstvo u fudbalu - Sputnik Srbija, 1920, 10.06.2024
EURO 2024
Sputnjik predstavlja: Evropsko prvenstvo u fudbalu – sve na jednom mestu!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala